Regulament General

Last update on Dec 18, 2023

Reguli necesare pentru toate serverele (din boost)


Q5RlfrS.png NU SE OFERĂ TEST DE BOOST Q5RlfrS.png 

Q5RlfrS.png NU SE OFERĂ REFUND LA BANIQ5RlfrS.png 

Q5RlfrS.png GÂNDIȚI-VĂ BINE ÎNAINTE DE A CUMPĂRA UN SLOT DE BOOSTQ5RlfrS.png

 

Nu toti jucatorii intra cu numele master-Boost | nume
Pentru orice nelamurire legata de boost-ul nostru, va rugam sa luati legatura cu noi utilizand datele de contact.
Ce-i care doresc ca ip-ul sa fie schimbat pe un alt server pretul este de 10 euro pentru schimbarea fiecarui ip

Este interzis sa aveti pe server activa protectia HLDS_ShieldUp, fisierul HLDS_ShieldUp.wad este slowhack
Fara slowhacking fara nimic de genu asta binduri, auto connect, game menu sau xredirect.
Este interzis pluginul de High Ping Kicker sau orice alt plugin care da playeri afara in mod automat
Este interzis slotul rezervat pentru admini deoarece daca este 31/32 o mare cantitate de jucatori vor fi irositi neavand cum sa intre fara slot.
Fara nici un fel de plugin care schimba in mod automat orice din clientul jocului (setari, fisiere, nume, etc.).
Este interzis sa aveti pluginurile urmatoare pe server (amx_pika / exterminate / destroy sau orice alt plugin de acest gen).
Nu se ofera boost serverelor care nu au CLAIM pe un cont de pe http://www.gametracker.com (obligatoriu pentru boostul Non-Stop)
Se permit maxim doua resurse de download sunete, modele, etc.
Nu se ofera boost serverelor care nu au average 10+ pe http://www.gametracker.com
La acest mod de boost serverul se poate adauga de 2/3/4 ori pe ip de exemplu boost dublu, triplu etc. !
Aducem la cunostinta faptul ca, MasterBoost.NeT nu garanteaza un numar exact de playerii !
Fisierul motd.txt din serverul de counter-strike situat in directorul cstrike trebuie sa fie gol sau trebuie sters de tot. Din cauza acestui motd.txt multi jucatori care folosesc versiuni Counter-Strike 1.6 Non-Steam primesc erori in momentul in care intra pe server.
Sugeram sa reduceti cantitatea de resurse care se descarca de pe server pe cat mai mult posibil. Din cauza resurselor multe (modele la arme, modele la harti, sunete foarte multe, etc) foarte multi jucatori dau cancel, nu astepta sa se descarce toate resursele, iar in cazul in care aveti resurse multe, verificati sa fie si in download url-ul pus in server.cfg si verificati cat timp se sta la descarcat acele resurse folosind o versiune de Counter-Strike 1.6 nou instalata fara resurse deja descarcate in ea. O versiune curata a jocului CS 1.6 poate fi descarcata de aici : DOWNLLOAD AICI Tineti minte ca desi aveti fast download, multor straini sau jucatorilor ce au internet slab li se descarca resursele cu viteze mici.
Verificati ca serverul sa fie non-steam, pentru ca majoritatea jucatorilor din boost sunt non-steam si nu pot intra pe un server steam-only.
pingfake_enable 1
pingfake_ping 18
pingfake_flux 13
Nu recomandam utilizarea pluginului High ping kicker insa in cazul in care folositi high ping kicker, sugeram sa il puneti sa dea kick celor cu lag peste 400, nu mai jos!
Cautati dproto.cfg (poate fi gasit ori direct in server ori in directorul cstrike) si trebuie sa modificati urmatoarele cvar-uri :
FakePlayers_AntiReconnect in loc de 1 sa il setati 0
FakePlayers_BanTime in loc de 120 sa il setati -1
Nu folositi pe server urmatoarele plugin-uri :
Loadingmenu.amxx , gamemenu.amxx, Trackerui.dll sau orice alt plugin care modifica meniul sau fisiere/comenzi din cs-ul jucatorului pentru ca este interzis !
Plugin-uri care arata in chat la fiecare jucator care se conecteaza sau deconecteaza (aglomereaza serverul si cauzeaza bug-uri)
Mentineti un numar cat mai mic de mesaje in hud sau in chat pentru a nu afecta serverul.
In directorul maps, stergeti fisierele .res corespunzatoare hartilor clasice (de_dust2, de_inferno, de_nuke etc.) din cauza ca contin resurse inexistente care pornesc la descarcat Atentie! Doar pentru hartile clasice, a nu se sterge fisierele .res pentru harti zombie, gungame si a celorlalte mod-uri.
Aveti grija cu hartile facute de 32 slot-uri (exemplu: de_train32 , de_kabul32, de_tuscan32 etc.) pentru ca exista foarte multe versiuni pe internet si se intampla des ca jucatorului care incearca sa se conecteze pe server, sa ii difere harta fata de cea pe care o aveti pe server si automat nu poate intra.
In cazul In care nu prea vi se conecteaza jucatori pe server dupa ce l-ati boostat, adaugati urmatoarele cvar-uri in server.cfg :
max_queries_sec_global 0
max_queries_sec 0
sv_enableoldqueries 1
mp_autokick 0
Recomandam ca numarul de resurse descarcate de pe server sa fie cat mai mic. Daca insa aveti un numar mare de resurse, verificati ca downloadurl-ul dumneavoastra poate sa trimita rapid fisierele catre clientul playerilor.
Recomandam sa aveti un numar mare de admini, astfel numarul de playeri care incearca sa triseze sa fie cat mai mic sau chiar 0.
Numarul de playeri care utilizeaza masterserverele noastre oscileaza in fiecare zi, astfel pot exista zile in care sa intre mai putini playeri sau mai multi.
Pentru ca playerii sa joace pe serverul dumneavoastra cat mai mult, va recomandam sa aveti un staff de admini bine pus la punct sau un sistem anti-cheat care sa impiedice playerii care utilizeaza hack-uri/cheat-uri.
Jocul Counter-Strike 1.6 a fost distrus in urma update-urilor din ultimii ani si au aparut cat mai multe bug-uri, de aceea va sugeram sa il tineti cat mai simplu fara plugin-uri si resurse inutile pe el.
Recomandam ca atunci cand numarul de playeri este mic, pe server sa se joace harti cunoscute (de_dust2x2, de_dust2_long, fy_snow etc.).
 

cs16 thumbnail

Counter-Strike 1.6

Descarcă propriul nostru client de joc

Descarcă acum
Protection